RESTAURANT OPENINGSUREN :

  • Van Maandag tot Donderdag van 12u tot 14u en van 18.30u tot 22u
  • Vrijdag van 12u tot 14u
  • Vrijdagavond, Zaterdag/Zondag (beperkte kaart)

 

ober

 

Warme Voorgerechten

  • Soep van de dag                                                                         
  • Ciabatta met gebakken champignons                                                                   
  • Scampi van de chef                                                                    
  • Scampi met groene curry en kokos
  • Sint Jacobsvruchten met een mousse van bloemkool

 Koude Voorgerechten

  • Carpaccio van rund met rucola en parmezaan
  • Gerookte zalm met een pittige dressing
  • Slaatje van eendeborst en honingvinaigrette
  • Slaatje van grijze garnalen & mango

 

Vleesgerechten

  • Steak (Châteaubriand) natuur  
  • Ossenhaas                                                          
  • Varkenshaasje natuur                                                                       
  • Kipfilet natuur                                                                                       

Keuze uit sauzen : Provencaalse, Stroganoff, Mosterd, Peper, Archiduc    

  • Kalfsmedaillon met peultjes en worteltjes en een vleesjus
  • Gebakken kipfilet op Creoolse wijze
  • Lamskroontje met rozemarijn en gratin
  • Varkenshaasje met witloof en jagersaus
  • Huisgemaakte Vlaamse karbonnade
  • Huisgemaakt Koninginnehapje/Vol au vent 

Visgerechten

  • Kabeljauwhaasje in een jasje van parma met limoensaus
  • Zalmhaasje met spinazie en een vinaigrette van kappertjes
  • Gebakken Spiesje van zeetong en een peterseliesausje
  • Gebakken pladijs met carpaccio van tomaten en feta
  • Zeewolffilet met een Mediteraanse puree
  • Scampi van de chef
  • Scampi met groene curry en kokos

 

Wokschotels

  • Wok “van het huis” met rund                               
  • Wok Kalkoen met een milde curry                         
  • Wok Varkens zoet-zuur                                      

Salades

  • Salade Niçoise
  • Tomaat Garnaal
  • Salade Panorama
  • Salade Mozzarella
  • Salade van scampi 
  • Salade van grijze garnalen en mango
  • Salade van peer en geitenkaas in bladerdeeg en balsamico-creme

 

Vegetarische gerechten

  • Pasta Napolitana
  • Pasta met champignons en truffelolie

 

Pasta

  • Spaghetti “Bolognaise” (groot)                                                      
  • Spaghetti “Bolognaise” (klein)                                                               
  • Pasta “Carbonara”                                                                       
  • Pasta “Scampi”                                      
  • Lasagna “van het huis”

 

Snacks

  • Broodje Ham
  • Broodje Kaas
  • Stokbrood Ham
  • Stokbrood Kaas
  • Club
  • Omelet natuur
  • Omelet Ham
  • Omelet Kaas
  • Omelet Tomaat
  • Omelet Champignons
  • Boerenomelet
  • Croque Monsieur
  • Croque Madame
  • Croque Hawai
  • Hamburger Pano (kaas, ajuin, sla)

Desserten

  • Dame blanche
  • Coupe Brésilienne
  • Coupe vers fruit
  • Limoncello sorbet
  • Tartufo van koffie
  • Moelleux van chocolade met crème anglaise
  • Crème brulée
  • Coupe vanille

 

HOTEL PANORAMA - Hengstenberg 77 - 3090 Overijse - Tel. 02/687 71 98 - Fax 02/687 43 86 - info@hotelpanorama.be

  Site Map